ÖĞRETMEN ÖMER AYDIN İLKOKULU

Telefon : 03862132076
WEB https://omeraydin.meb.k12.tr
Adres : KAYABAŞI MAH. KİLLİK CAD. ÖĞRETMEN ÖMER AYDIN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 27/29 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / KIRŞEHİR
VİZYON : Ülkemizin değerlerini ve Dünyada ki saygınlığı güçlendirmek ve öğrencilerimizde istendik davranış değişiklikleri kazandırmak. Ülkemizi tanıtmak ve yabancı uyruklu olan öğrencilerimize sevdirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizde ülke sevgisi ve insan sevgisini güçlendirmek. Dilimizi ve kurallarımızı öğrenmelerini sağlamak. Kendilerini ifade edabilen ülkemize saygı ve sevgi besleyen bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Başlangıç:08:30 Bitiş :14:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Yaya veya dolmuş.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kışehir ili merkez Kayabaşı Mahallesi Kıllık Caddesi AFAD karşısında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezinde.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 2016,2018 Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları : - KOP OKUYOR Kapsamında Tarihimizi ve Kültürümüzü okuyoruz Projesi uygulanmaktadır. -Avusturalya Büyükelçiliği ve Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi kapsamında okulumuz uygulama merkezi seçilmiştir. Bu proje kapsamında Mülteci öğrencilerin rehabilitasyonuna yönelik çalışmalar desteklenmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : BIRD - Building İmmigrant Rehabilitation for Devepoment adlı projemiz T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilmiş olup IPA tarafından fonlanmıştır.